Ajankohtaista

Kannatusjäsen -yrityksemme Aromainsel ilmoittaa:

LAST CALL!


Ilmainen webinaari aromainfo-tietopankista 15.05.2023

Varmista itsellesi 30 % alennus vuosilisenssistä!

Kerro myös tutuillesi, jotka rakastavat tuoksuja ja eteeristen öljyjen käyttöä!

 

Tervetuloa aromaterapian nykyaikaan!

 

Kirjojen kantaminen ja paperikasat ovat menneisyyttä! Nyt voit etsiä VERKOSTA tarvittavat tiedot, kun kaipaat eteeristen öljyjen perustietoja, vaikutuksia, varotoimenpiteitä, ainesosia jne. Tietopankista löydät myös tutkimuksia, diplomitöitä ja väitöskirjoja.

 

Tietopankki sisältää:

Eteeristen öljyjen profiilit, mukaan lukien kuva ja ainesosien graafinen esitys

yli 400 reseptiä

yli 1000 tutkimusta

lukuisia Wienin yliopiston tutkielmia yksittäisistä öljyistä ja aromahoidoista sekä niiden käyttömahdollisuuksista

Hakuvalikot:

yli 400 erilaista käyttöaihetta (kliiniset sairauskuvaukset)

yli 90 eri vaikutusta

yli 500 erilaista ainesosaa

Varotoimenpiteet, alkuperämaat, kasvisuvut, tuotantomenetelmät, öljyjen jako elementteihin ja paljon muuta!

 

Tietokantaa päivitetään, täydennetään sekä laajennetaan jatkuvasti. Tarvitset käyttöä varten aktiivisen internet-yhteyden. https://aroma-database.com/shop/?lang=fi

 

”Internetissä aromaterapiatietoa etsiessä yleiset hakukoneet antavat hakutuloksiksi useimmiten tarkistamattomia tietoja eteerisistä öljyistä. Netti on täynnä myös erilaisia tuotereseptejä, joiden toimivuudesta ja turvallisuudesta ei ole mitään takeita. HUOMAA ERO: Tässä tietopankissa kaikki tiedot on tarkistettu useita kertoja ja kaikki reseptit sekä vinkit on todella testattu ja kokeiltu – Aromainfo-laatuun voit luottaa! ”

 

aromainfo-tietopankki on kuin verkkoon siirretty kirjallisuuskokoelma, jossa voit helposti etsiä tietoa tietokoneella, matkapuhelimella tai tablet-laitteella olit sitten kotona, töissä tai matkalla. Käytännölliset valintatoiminnot kertovat etsimäsi vastauksen muutamassa sekunnissa.

 

ILMAINEN VERKKOSEMINAARI TIETOPANKIN KÄYTÖSTÄ!

informoi itseäsi ja vakuutu asiasta!

ILMAINEN webinaari 15.05.2022 kello 19:00 aromainfo-tietopankin käytöstä ja sen monista mahdollisuuksista Osallistu webinaariin!

 

Webinaariin osallistujat saavat 30% henkilökohtaisen alennuksen aromainfo-tietopankin vuosilisenssistä tai sen pidentämisestä.

Ilmoittaudu: paeivi@aromainsel.com

Osallistujia voidaan ottaa rajoitettu määrä.

 


Kannatusjäsen -yrityksemme Avelida ilmoittaa:

Bellabaci-koulutuksia järjestetään seuraavasti:

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
su 4.6. kello 10.00 - 18.00 Oulussa
la 10.6. kello 10.00 - 18.00 Turussa

FACEBAR-koulutus järjestetään 11.6. kello 10.00 - 14.00 Turussa. 

Myös lisäpäivät ovat mahdollisia esim. perjantaina 5.5. kello 10.00 - 14.00 tai maanantaina 8.5. kello 10.00 - 14.00 Vantaalla, jos saamme Suomen Aromaterapeutit ry:n jäsenet matkustamaan tänne pääkaupunkiseudulle.

Suomen Aromaterapeutit ry:n jäsenenä saat 10 % alennuksen koulutusten hinnasta.

Kevätväsymyksen avuksi appelsiinin eteeristä öljyä

Appelsiini / Citrus sinensis

Appelsiini on alun perin kotoisin Kaakkois-Aasiasta, missä sitä on viljelty tuhansia vuosia. Appelsiinin eteerinen öljy valmistetaan puristamalla tuoreen hedelmän kuoresta. Appelsiini on raikas, rentouttava, mielialaa kohottava ja hermostuneisuutta vähentävä. Se lievittää vatsa- ja kuukautiskipuja sekä edistää ruoansulatusta. Hierontaöljyissä ja kylvyssä käytettynä appelsiini voi vähentää turvotusta ja ummetusta. Appelsiini antaa energiaa ja kohottaa mielialaa. Appelsiinin eteerisessä öljyssä on makean raikas ja energinen tuoksu. Appelsiiniöljy lämmittää, piristää ja lisää rohkeutta, mutta samalla myös rauhoittaa ja hillitsee stressiä. Mitä loistavin öljy kevätväsymyksen selättämiseen siis!

Appelsiinin eteeristä öljyä käytettäessä on hyvä huomioida, että öljy on fototoksinen eli se herkistää ihoa auringonsäteilylle. Älä siis käytä appelsiinin eteeristä öljyä (äläkä muutakaan sitrusöljyä) kun aiot oleilla auringossa. Appelsiini sopii kuitenkin käytettäväksi myös kesäaikaan iltaöljynä, sillä yön aikana eteeriset öljyt kyllä ennättävät poistumaan elimistöstä.

RESEPTIVINKKI - Aurinkoinen jalkakylpy. Voit valmistaa itsellesi esimerkiksi ihanan pirteän ja rentouttavan lämpimän jalkakylvyn appelsiinin eteerisestä öljystä, lorauksesta kasviöljyä ja merisuolaa. Tarvitset: vadin, kaksi käsipyyhettä, neutraalintuoksuista kasviöljyä esimerkiksi auringonkukansiemenöljyä, merisuolaa sekä laadukkaan appelsiinin eteerisen öljyn.

Suojaa lattia käsipyyhkeellä. Täytä vati lämpimällä vedellä ja lisää joukkoon 2 ruokalusikallista merisuolaa. Lisää ruokalusikalliseen (n. 15ml) esimerkiksi auringonkukansiemenöljyä 2-3 tippaa appelsiin eteeristä öljyä ja lotrauta öljyseos vatiin. Ota toinen pyyhe käden ulottuvillesi jalkojen kuivaamista varten. Upota jalat tuoksuvaan kylpyveteen, sulje silmät ja nauti.

Luontaishoitojen päivä vuosittain 23.1. 

Luontaishoitojen päivän tarkoitus on tuoda kansalaisille lisää tietoa ja ymmärrystä jo laajasti suomalaisten käytössä olevista luontaishoidoista.  Suomen Aromaterapeutit ry osallistuu Luontaishoitojen päivään omalla kampanjoinnillaan.

Luontaishoidot saivat oman vuotuisen teemapäivän Suomeen ensimmäistä kertaa 23. tammikuuta 2021. Teemapäivän tarkoitus on tuoda kansalaisille lisää tietoa ja ymmärrystä jo laajasti suomalaisten käytössä olevista hoidoista, joilla on monta nimeä luontaishoitojen lisäksi - kuten täydentävät hoidot, vaihtoehtoiset hoidot, CAM-hoidot (Complementary and Alternative Medicine) ja Hyve-hoidot (hyvinvointia ja terveyttä edistävät hoidot).

Oman teemapäivän luominen on tärkeä askel kohti asiallisempaa keskustelukulttuuria sekä mahdollisuus syventää tietoutta muun muassa kuluttajien oikeudesta mennä luontaishoitoihin ja kertoa avoimesti terveydenhuollon ammattihenkilöille käyttämistään luontaishoidoista osana itsehoitoaan sekä koulutettujen ammatinharjoittajien oikeudesta tehdä työtä luontaishoitajana.

Luontaishoitojen päivän idean keksimisen jälkeen Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry on halunnut toteuttaa päivän yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Yhteistyötä tekevässä Luontaishoitojen päivän suunnitteluryhmässä ovat mukana lisäksi Suomen Terveysjärjestö STJ ry, Luontaishoitoalan Foorumi ry  ja Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry. Tarkoitus on kannustaa yhdessä muita alan toimijoita, yrittäjiä, mediaa ja kuluttajia omalta osaltaan levittämään tietoa luontaishoidoista erityisesti teemapäivänä, jolloin yhdessä mahdollistamme yhteiskunnan avautumista luontaishoitojen valtavaan mahdollisuuteen vaikuttaa kansalaisten hyvinvointiin ja itsehoitoon.

Täältä voit seurata meitä Instagramissa: https://www.instagram.com/suomen_aromaterapeutit/

ja täältä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenaromaterapeutit

Kiitos kun seuraat ja olet mukana, haluamme tutustuttaa sinut aromaterapian saloihin ja oppia yhdessä lisää.