Tulevia tapahtumia

Suomen Aromaterapeutit ry:n kesäpäivä 14.8.2022 alkaen klo 10, Waudevilla, Parainen

Hallituksen kokous elokuussa 2022

Hallituksen kokous syyskuussa 2022

Hallituksen kokous lokakuussa 2022

I love me -messut 21. - 23.10.2022, Messukeskus, Helsinki

Hallituksen kokous marraskuussa 2022

Vuosikokous marraskuussa 2022

Me kutsumme Sinut viettämään Suomen Aromaterapeutit ry:n kesäpäivää, jonka järjestämme Turun saaristossa, Paraisilla. Kesäpäivä on ensimmäinen laatuaan ja olemme tästä kovin innoissamme ja tahdomme tietysti nähdä Sinut myös!

Ajankohta on sunnuntai, 14. elokuuta ja paikkana Waudevilla, joka sijaitsee Paraisilla, Kirjalan saaressa, aivan Saariston rengastien varrella. Löydät tämän sähköpostin lopusta tarkemmat ohjeet, jos tulet julkisilla.

Me tarjoamme aamukahvin / -teen sämpylällä, lounas on omakustanteinen ja sen hinta on 12 euroa. Jos jäät yöksi, voit tilata illalllisen, joka on omakustanteinen majoituksen kanssa. Huoneita on yhteensä 4; kaksi 2-hengen ja yksi 2+3 -hengen ja yksi 2+2 -hengen. Majoitus kannattaa siis varata ajoissa ja me voimme yhdessä miettiä yhteishuonetta jos haluat jakaa huoneen jonkun kanssa. Linkki majoitukseen löytyy tästä ja myös liitteenä olevasta ohjelmasta: https://waudevilla.fi/majoitus/

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Toivomme, että lähetät ilmoittautumisesi 31.7 mennessä meille sähköpostitse (suomenaromaterapeutitry@gmail.com) ja kerrot myös, jos kaipaat erityisruokavalioita.