Tulevia tapahtumia

FACEBAR-koulutus Vantaalla sunnuntaina 22.5 klo 14:00

Koulutustilaisuus Zoomissa tiistaina 24.5.2022 klo 18:00: Terttu Saksala, Mielen lukot auki aromaterapian keinoin

Hallituksen strategiapäivät 28. - 29.5.2022 Töjby, Närpes

Hallituksen kokous elokuussa 2022

Hallituksen kokous syyskuussa 2022

Hallituksen kokous lokakuussa 2022

I love me -messut 21. - 23.10.2022, Messukeskus, Helsinki

Hallituksen kokous marraskuussa 2022

Vuosikokous marraskuussa 2022

Ilmottaudu koulutukseen:

Suomen Aromaterapeutit ry:ssä ollaan taas intoa täynnä! Saamme upean Facebar-koulutuksen toukokuussa ammattilaiskouluttaja Irina Havinmaalta. Paikkana on Vantaa, ajankohta 22.5 kello 14.00.

Koulutuksen hinta on 299 € + alv 24 % ja meidän JÄSENENÄ saat tästä hinnasta vielä -10 % ALENNUKSEN.

FACEBAR-konsepti on luonnonmukainen tapa edistää kasvojen ihon ja mielen yleistä hyvinvointia. Konseptin taustalla ovat tarkoin kehitetyt, luonnonmukaiset ja aromaterapeuttiset hoitotuotteet yhdistettynä perinteiseen, tuhansia vuosia vanhaan, mutta modernisoituun hoitomenetelmään.

Hoitomenetelmä itsessään edistää ihon nestekiertoa, tehostaa kollageenin tuotantoa, tekee ihoa elastisemmaksi ja vahvemmaksi. Hoitomenetelmä tehostaa kasvojen lymfajärjestelmää, josta syystä kasvojen turvotus vähenee saaden kasvot palautumaan ovaalinmuotoiseksi. Toisin kuin kasvojen gua sha-hoidossa FACEBAR-hoitomenetelmässä kudosta nostetaan lääketieteellisestä silikonista valmistettujen imukuppien alipaineen avulla ylöspäin.

Hoitotuotteet sisältävät ainesosia, joilla on ihon hyvinvointia lisääviä erityisiä ominaisuuksia. FACEBAR-hoitomenetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti ikääntyvälle, kuivalle, rasvaiselle, couperosa ja sekaiholle.

Tämä on aivan ihana, kokonaisvaltainen tuki hyvinvoinnille ja sopii todella hyvin esimerkiksi aromaterapeutin palveluihin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, voit osallistua lähettämällä sähköpostia:

suomenaromaterapeutitry@gmail.com