Yhdistyksen toiminta

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tekee esityksiä, antaa lausuntoja, pitää esittelytilaisuuksia sekä toimii neuvottelevana elimenä aromaterapiaa ja  aromaterapeuttien asemaa ja työtä sekä alan tutkimusta koskevissa asioissa. Näiden tavoitteiden toteuttamiseksi yhdistys voi järjestää koulutuksia, harrastaa julkaisutoimintaa ja ryhtyä muihin sopiviksi katsomiinsa toimenpiteisiin. 


Etua jäsenille ja asiakkaille 

Yhdistys pyrkii järjestämiensä jatkokoulutusten avulla ylläpitämään ja kehittämään aromaterapeuttien ammatillista osaamista. Kaikki yhdistyksen jäsenet saavat alennuksia muun muassa koulutuksista. Kulloinkin voimassa olevista etuisuuksista tiedotetaan erikseen. 

Luonnonlääketieteen Keskuskusliitto LKL ry:n terapeuttirekisterin avulla yhdistys mahdollistaa, että asiakkaat löytävät tarvittaessa tiensä asiantuntevan ammattiterapeutin vastaanotolle (https://www.lkl.fi/terapeuttirekisteri/).


Kannatusyritysten edut

Kannatusyritys saa logonsa esille Suomen Aromaterapeutit ry:n www-sivujen välilehdelle "Kannatusyritykset" ja sieltä linkin omille www-sivuilleen. 

Kannatusyritysten logot julkaistaan jokaissa Eteerinen-lehdessä sen viimeisellä sivulla. Yhdistyksen lehteen on myös ostettavissa mainostilaa edulliseen jäsenhintaan. 

Kannatusyrityksen edustaja voi osallistua Suomen Aromaterapeutit ry:n järjestämiin maksullisiin koulutuksiin edullisilla jäsenhinnoilla.

Kannatusyritys voi mainostaa järjestämiään, aromaterapiaan liittyviä koulutuksia Suomen Aromaterapeutit ry:n tiedotuskanavilla.


Ota rohkesti yhteyttä, jos haluat lisätietoja!

Yhdistyksen sähköposti: suomenaromaterapeutitry2021@gmail.com


Hallituksen jäsenet paikkakunnittain:

Puheenjohtaja Tuula Töyli, Vaasa

Varapuheenjohtaja Hannamaija Siimesvaara, Salo  

Sihteeri Irmeli Heinäaho, Pori          

Jäsenvastaava Maarit Manninen, Tampere

Rahastonhoitaja Helena Patama, Saarijärvi

Tiedottaja Emmi Laakso, Turku

Somevastaava Tanja Reijomaa, Hämeenlinna