Miten pääset jäseneksi?

Yhdistyksen varsinaista jäsenyyttä voi hakea, kun hakijalla on Luonnonlääketieteen Keskusliitto ry:n hyväksymä aromaterapeutin koulutus. Yhdistyksen varsinaisella jäsenellä on lisäksi mahdollisuus liittyä jäseneksi Luonnonlääketieteen Keskusliitto ry:hyn ja päästä sen ylläpitämään terapeuttitekisteriin.

Opiskelijajäsenyyttä voi hakea jo opiskellessaan aromaterapeutiksi. 

Työelämästä eläköitynyt aromaterapeutti on oikeutettu hakemaan seniorijäsenyyttä. 

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä kaikki henkilöt tai oikeuskelpoiset yhdistykset ja yritykset, jotka haluavat tukea Suomen Aromaterapeutit ry:n toimintaa.

Jäsenhakemus todistusjäljennöksineen toimitetaan yhdistyksen hallitukselle, joka päättää jäsenyyden hyväksymisestä. Hakija saa sähköpostilla tiedon päätöksestä ja hyväksytty jäsen sähköpostiinsa tiedot jäsenmaksun suorittamiseksi. Jäsenyys alkaa, kun jäsenmaksu on suoritettu, jonka jälkeen jäsenmaksuvelvoitteensa suorittaneen henkilön jäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan. 

Jäsenmaksut:
Varsinainen jäsen 30€
Opiskelijajäsen 15€
Kannatusjäsen/hlö 40€
Kannatusjäsen/yritys 100€
Seniorijäsen 15€

JÄSENANOMUSLOMAKE        

Täytä tietosi lomakkeelle ja lähetä se Lähetä lomake -painikkeesta yhdistykselle. Jos haet varsinaiseksi jäseneksi, lähetä samalla todistusjäljennökset s-postiosoitteeseen jasenhakemus.aromaterapia@gmail.com

Jäsenyysmuoto